top of page

Trappevask

  • Hvilke produkter skal bruges til de forskellige overflader?
  • Hvordan undgår man fedtpletter og dråbepletter på det nylakerede gulv?
  • Hvilke redskaber skal man bruge, klude eller mopper?

Trappevask og plejning lyder nemt, kræver dog viden og erfaring for at opnå et godt resultat.
 

Cardea tilbyder trappevask til erhverv og offentlige institutioner i Nordsjælland og Hovedstadsområdet. Her kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde jer.

vinduespolering - Cardea facility services
Vi pudser vinduer - ring i dag
Vi pudser vinduer - ring i dag

Vores servicemedarbejdere er specialister i deres fag. Vi fejer først og ryster & rejser måtterne naturligvis. Derefter vaskes med moderne mikrofibermopper, der har bedre ydeevne og også bruger mindre vand, hvad der er godt for miljøet. Vores medarbejdere fjerner naturligvis spindelvæv og rengør balustre, paneler, karme osv.

Har i trapper uden overfladebehandling eller trapper der ikke tidligere er blevet vedligeholdt, tilbyder vi en hovedrengøring, som inkluderer en grundig vask af alle overflader samt trappevask med rengøringsmidler, der kommer helt i bund.

For trapper uden overfladebehandling eller tidligere ikke vedligeholdte trapper tilbyder vi en hovedrengøring af opgangen, som inkluderer grundig vask af alle overflader samt trappevask med professionelle og effektive rengøringsmidler. Vi benytter produkter, der trækker snavs og skidt op, selvom det sidder nede i linoleummet.

Efter hovedrengøring udlægges der normalt enten polish, en moderne sealer eller PUR produkt. Dette både beskytter trapperne, får dem til at se flotte ud og forlænger trappernes levetid. Om vinteren, hvor der kommer salt på trapperne er denne beskyttelse yderst vigtig for trappernes holdbarhed.

Vi anbefaler en regelmæssig polishbehandling af linoleum overflader for at holde det pænt og rent. Er linoleumsgulvet velholdte så er det nok med en polishbehandling hver 2-3 år. Er linoleumsgulvet ikke blevet regelmæssigt vedligeholdt skal behandlingen fortages oftere. Bemærk at linoleum der er gammelt og uden regelmæssig vedligeholdelse kan begynde at flække og så skal det udskiftes og det kan blive dyrt.

Som et moderne dansk firma sætter vi meget stor pris på, at give vores medarbejde gode og stabile arbejdsforhold så de bliver hos os i lang tid. Det giver os mulighed for at uddanne de ansatte yderligere, så de står godt rustet når de skal levere et højt serviceniveau til vores kunder.

Cardea har udviklet klare procedurer for medarbejdernes udførsel af arbejdsopgaverne med bl.a. registrering af alle besøg på ejendommen med dato, tidspunkt og hvaf arbejde der er blevet udført. Derudover har vi regelmæssige inspektioner, hvor vi sikrer os at alt er udført til vores professionelle standard.

Vores kunder er typisk glade for at se de samme medarbejdere hver gang. Vi sætter stor pris på i at give vores ansatte gode og  stabile arbejdsforhold. De er vores ansigt udadtil. Motivation og kontinuitet er vigtige elementer i et højt serviceniveau.

Vi tilbyder professionel trappevask til både erhverv og offentlige institutioner i blandt andre Nordsjælland og hovedstadsområdet.

Ring i dag til os på 88 70 80 50, så vi kan udarbejde et tilbud,
der er skræddersyet jeres ønsker.

bottom of page