top of page
Gartner-& anlægsarbejde
Ejendomsservice
Gulvbehandling_vores_eksperter_kan_hjælpe_jer
Vores medarbejder er igang med gulvbehandling
Vi_tilbyder_oliebehandling_af_trægulve,_rengøring_og_slibning_af_terrazzo
Vi_tilbyder_gulvslibning_og_udlægning_af_polish__og_sealer
Cardea_leverer_et_strålende_resultat
Efter_hovedrengøring_udlægges_der_normalt_enten_polish,_en_moderne_sealer_eller_PUR_produkt
En god behandling er yderst vigtigt for gulvets holdbarhed
Trappens_levetid_forlænges_med_polish_eller_sealer
cardea biler
Cardea bilerne er nemme at kende
Cardea erhvervsrengøring sørger for den daglige eller ugentlige rengøring og bidrager dermed til behagelige arbejdsomgivelser for medarbejdere i både offentlige institutioner samt små og store virksomheder i hovedstadsområdet og Nordsjælland.

Et optimalt arbejdsmiljø skaber trivsel, godt humør og har vist sig at have en afgørende betydning for kvaliteten af det arbejde en virksomheds medarbejdere udfører. Hvad enten det er hospitaler, skoler, kontorlandskaber eller andre erhvervsvirksomheder så sørger vi for, at arbejdet bliver udført professionelt og tilfredsstillende.
 

Cardea udfører mange typer af opgaver indenfor erhvervsrengøring, f.eks rengøring af alle frie flader, IT-udstyr og andre typer kontormaskiner, vindueskarme, dørkarme, paneler, lamper, behandling af gulve, håndtering af affald, vinduespolering, rengøring af køkkener og kantineområder, opsyn og genopfyldning af sæber, håndklæder og meget mere. Har der været håndværkere, sørger vi også for en gennemgribende rengøring efter disse.
 

Cardea har fokus på de mest moderne rengøringsmetoder, kombineret med en overordnet respekt for miljøet, når vi vælger rengøringsmidler til vores daglige arbejde.

 

 

Erhvervsrengøring

bottom of page