top of page
Gartner-& anlægsarbejde
Ejendomsservice
Facader_med_grundighed_i_højsæde
2015-07-08 08.43.23
2015-06-05 10.23.28
Lasse1
2015-07-08 08.32.58
IMG_3364_edited_edited
cardea biler
cardea renoverer halvtag
Vores afdeling for Malerarbejde og håndværk, udfører alle opgaver indenfor faget; nybyggeri, reparationer, klargøring af flyttelejligheder, maling af facader, vedligeholdelse af boliger og erhvervslejemål, samt fuld renovation af hele boliger.

Flyttelejligheder.
God planlægning og effektivt arbejde sparer penge. Efter fraflytning af lejede lejligheder males lejemålet enten for udlejer eller lejers regning. Vi planlægger vores arbejde og sørger for, at ressourcerne er til stede på de rigtige tidspunkter. Det sikrer en hurtig færdiggørelse og derfor hurtig genudlejning og det sparer udlejer penge. Vi overholder generelt deadlines på alt vores arbejde og har især fokus på deadlines ifm. flyttelejligheder, hvor nye lejere er garanteret en indflytningsdato. Vi har derfor en indarbejdet og grundig egenkontrol, som gennemføres inden en lejlighed afleveres til besigtigelse.

Nybyggeri.
Malerarbejdet er som regel prikken over i'et på et nybygget hus eller lejlighed. Det er det sidste vigtige personlige præg man sætter på sin bolig. Derfor skal det også gøres ordenligt. Vi udfører alt fra spartling, opsætning af filt/tapet og maler alle flader i huset eller lejligheden, helt præcist som I ønsker.

Maling af facader.
Grundighed i højsæde. Maling af facader er normalt noget, der udføres med lange tidsintervaller, derfor er det helt afgørende for holdbarheden, at arbejdet udføres ekstra grundigt og med fokus på afrensning og klargøring, inden selve malerarbejdet påbegyndes. Vores specialister i facademaling kan også stå for hedvandsafrensning, murerreparationer, anti-graffiti behandlinger m.v.

Vedligeholdelse.

Vi udfører arbejde for ejendomsselskaber, boligforeninger, ejerforeninger mv. samt for private i form af intern vedligeholdelse, som eksempelvis gulvslibning, terrazzorengøring/slibning, mindre tømrer- og snedker opgaver samt alle maleropgaver.

Maler & Håndværk

Cardea koordinerer arbejdet med andre håndværkere.
I forbindelse med nybyggeri eller større renoveringsopgaver, er der typisk flere faggrupper involveret. Vi har den administrative kapacitet og erfaring til at koordinere arbejdet på tværs af de håndværkere der er involveret i et projekt. Det betyder, at tingene bliver udført i den rigtige rækkefølge og uden tidsspild. For ejer/bygherre betyder det at projektet færdiggøres til tiden og indenfor det aftalte budget.                                                

Cardea tilbyder professionelt malerarbejde i følgende områder/kommuner

 

Hovedstadsområdet: København, Frederiksberg, Albertslund, Brøndby, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Lyngby-Taarbæk, Rødovre, Tårnby, Vallensbæk, Ishøj, Greve, Ballerup, Rudersdal og Furesø
 

Nordsjælland: Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød, Hørsholm, Lyngby­Taarbæk og Rudersdal.

bottom of page