top of page

Trappevask Hovedstadsområdet

Hovedstadsområdet dækker København, Frederiksberg, Albertslund, Brøndby, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Lyngby-Taarbæk, Rødovre, Tårnby, Vallensbæk. Derudover dele af Ishøj, Greve, Ballerup, Rudersdal og Furesø.

Cardea tilbyder virksomheder og offentlige institutioner i København og omegn professionel rengøring af trapper. Vores medarbejdere sørger for, at trappevask på høj kvalitet, der tilsvarer jeres forventninger.

Vinduespolering Hovedstadsområdet
Vinduespudsning København og omegn

Uanset om jeres virksomhed eller offentlige institution er beliggende i København, Vallensbæk, Rødovre eller en af de andre kommuner i hovedstadsområdet, så er jeres trapper et befærdet steder i ejendommen, hvor en vejplejet fremtrædning og god hygiejne genspejler jeres professionelle indstilling. Beskidte trapper sender forkerte signaler til både besøgende og medarbejdere. 

Når trapperne skal rengøres, er der flere gode grunde til at vælge Cardea:

  • Vi bruger helt moderne mikrofibermopper da det efter vores erfaring giver det bedste og mest hygiejniske resultat. Der bruges mindre vand, hvad gavner os alle.

  • Vi fjerner naturligvis spindelvæv og rengør balustre, paneler, karme osv.

  • Vi skåner miljøet mest muligt da vi ikke benytter belastende rengøringskemikalier ved behandling af trapperne.

  • Til forlængelse af trappens levetid bruger vi polish, en moderne sealer eller PUR produkt.

  • Vi bruger professionelle og veluddannede medarbejdere der respekterer og holder de indgåede aftaler.

  • Ud over trappevask tilbyder vi mange andre former for rengøring og vedligeholdelse, der gør det nemt for jer, at få en skræddersyet løsning til en fornuftig pris.

  • Vi sender jer gerne et gratis og uforpligtende tilbud på både trapperengøring og vores andre ydelser.
     

For at opnå et tilfredsstillende resultat skal man have både erfaring og det professionelle udstyr i orden. Derfor vælger virksomheder og offentlige institutioner i Hovedstadsområdet en professionel løsning med Cardea, som sørger for de beste resultater til en fornuftig pris!

Ring i dag til os på 88 70 80 50, så vi kan udarbejde et tilbud,
der er skræddersyet jeres ønsker.

bottom of page