top of page

Trappevask Nordsjælland

Nordsjælland dækker kommunerne Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød, Hørsholm, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal.

Cardea tilbyder virksomheder og offentlige institutioner i de Nordsjællandske kommuner professionel trappevask. Vores medarbejdere sørger for, trapperengøring på et højt niveau, der tilsvarer jeres forventninger.

vinduespolering Nordsjælland
Professionel vinduespudsning Nordsjælland

Rene trapper gør en stor forskel. Beboerne ser det dagligt og førstegangsindtrykket for besøgende er ofte trapperne i opgangen. Netop derfor er den effektive trappevask et meget vigtigt element i en velholdt ejendom.

 

Uanset om det drejer sig om en boligforening i Hillerød, en andelsboligforening I Gribskov eller en ejerforening i Helsingør så er trappevask sjældent noget vækker den store begejstring og hvor arbejder udføres af flere forskellige personer uden den fornødne erfaring, bliver resultatet ofte meget svingende, hvad ikke er tilfredsstillende.

Cardea tilbyder professionel trappevask til gårdlaug, boligforeninger, ejendomsselskaber, offentlige institutioner og erhverv i Nordsjælland. Lav en aftale med os så kommer vores servicemedarbejdere regelmæssigt og sørger for, at jeres trapper holdes rene og velholdte. Rene trapper signalerer, at det er et pænt og ordentligt sted, man er kommet til.

Når trapperne skal rengøres, er der flere gode grunde til at vælge Cardea:

  • Vi bruger helt moderne mikrofibermopper da det efter vores erfaring giver det bedste og mest hygiejniske resultat. Der bruges mindre vand, hvad gavner os alle.

  • Vi fjerner naturligvis spindelvæv og rengør balustre, paneler, karme osv.

  • Vi skåner miljøet mest muligt da vi ikke benytter belastende rengøringskemikalier ved behandling af trapperne.

  • Til forlængelse af trappens levetid bruger vi polish, en moderne sealer eller PUR produkt.

  • Vi bruger professionelle og veluddannede medarbejdere der respekterer og holder de indgåede aftaler.

  • Ud over trappevask tilbyder vi mange andre former for rengøring og vedligeholdelse, der gør det nemt for jer, at få en skræddersyet løsning til en fornuftig pris.

  • Vi sender jer gerne et gratis og uforpligtende tilbud på både trapperengøring og vores andre ydelser.
     

Når I indgår en aftale med Cardea får I pålidelighed så I trygt kan regne med at, trappevasken bliver udført professionelt og til den aftalte tid. Vores medarbejdere er veluddannede og ansat under ordnede forhold, hvad genspejler sig i stabilitet og et højt serviceniveau. 
Trappevask tilbydes som enkeltstående ydelse eller som en del af en pakke som f.eks. kontorrengøring, hovedrengøring, erhvervsrengøring eller flytterengøring.

For at opnå et tilfredsstillende resultat skal man have både erfaring og det professionelle udstyr i orden. Derfor vælger virksomheder og offentlige institutioner i Nordsjælland en professionel løsning med Cardea, som sørger for de beste resultater til en fornuftig pris!

 

Ring i dag til os på 88 70 80 50, så vi kan udarbejde et tilbud,
der er skræddersyet jeres ønsker.

bottom of page