top of page
Polish & sealer af trapper
Forlæng trappens levetid med polish eller sealer.
Det gør en forskel.

 

Efter hovedrengøring udlægges der normalt enten polish, en moderne sealer eller PUR produkt. Dette ikke alene beskytter trappen og ser pænt ud, det forlænger også trappens levetid. Specielt i vintersæsonerne med salt på trapperne er en sådan beskyttelse yderst vigtig for trappernes holdbarhed.

 

Ser jeres trappe også sådan ud?

Trappevask.
Alle lægger lægger mærke til trapperne.

 

Beboerene ser det dagligt, og førstegangsindtrykket for gæster er ofte trapperne i opgangen. Derfor er trappevask et yderst vigtigt element i en velholdt ejendom. Vores servicemedarbejdere er specialister i deres fag. Vi fejer først og ryster & rejser måtterne naturligvis. Derefter vaskes med helt moderne mikrofibermopper, der har bedre ydeevne og bruger mindre vand. Det er godt for os alle sammen.

 

Vi fjerner spindelvæv og rengør balustre, paneler, karme mv, som en selvfølge. 

Trappevask
Trapperne er vigtige. Det er alle enige om. Vi sørger for de er rene og velholdte. Vi vasker, udlægger polish mv. Desuden pudser vi vinduer, fejer, skifter pærer, sætter juletræer op og meget meget mere. 

Trappevask & Vicevært

Viceværtservice
Viceværtservice.
Gårdlaug, boligforeninger og ejendomsselskaber m.fl.

 

Viceværtservice kan være mange ting. Vi har flere kunder (gårdlaug typisk), hvor Cardea er ansvarlige for bl.a.udskiftning af pærer, fejning og generel udendørs renholdelse, alt grønt, snyrydning, udsætning, vedligeholdelse og tilbagesætning af havemøbler, udskiftning af sand i sandkasser og levering og opsætning af juletræ i gården. Vi er derudover også ansvarlige for affald og koordinering med kommunal renovation. Samt meget, meget mere. Hvadend I har brug for, så gør vi det allerede. 

Læs mere om trappevask her.

Hovedrengøring
Nogle gange skal der lidt ekstra til.

 

For trapper uden overfladebehandling eller tidligere ikke vedligeholdte trapper tilbyder vi en hovedrengøring af opgangen, som inkluderer grundig vask af alle overflader samt trappevask med rengøringsmidler der kommer helt i bund. Vi benytter produkter, der trækker snavs og skidt op, selvom det sidder nede i linoleummet.


Denne trappe var "ren" og nyvasket. Efter begyndt hovedrenrengøring er forskellen tydelig.          

Hovedrengøring
bottom of page