top of page

Vinduespolering

Cardea har en solid erfaring med vinduespolering og vores største styrke er vores motiverede medarbejdere, der  hver dag arbejder hårdt for vores kunder.

Vores professionelle medarbejdere sørger for, at I modtager vinduespolering af høj kvalitet, der tilsvarer jeres forventninger.

vinduespolering - Cardea facility services

Vores firma har udviklet procedurer for udførsel af arbejdsopgaverne med præcis registrering af dato og tidspunkt og hvad der er blevet udført.
Cardea lægger stor vægt på veluddannede, kompetente medarbejdere, der forstår værdien af at holde indgåede aftaler, respektere aftalte ydelser og tidspunkter.

Vi tilbyder professionel vinduespudsning til både erhverv og offentlige institutioner i blandt andre Nordsjælland og hovedstadsområdet.
Dette omfatter både indvendig og udvendig vinduespolering i alle former for bygnings typer samt renholdelse af vinduesrammer. Vi tilrettelægger arbejdet i intervaller og tidspunkter der passer bedst muligt ind i jeres hverdag.

Cardea er en moderne virksomhed, der forstår vigtigheden af, at skåne miljøet mest muligt. Derfor satser vi på en miljøvenlig behandling af jeres vinduer, vinduesrammer og andre bygningsmaterialer. Vi benytter ikke belastende rengøringskemikalier i vores vinduespolering ligesom vi bevidst minimerer brugen af kemikalier i vores andre arbejdsopgaver.

 

Som vores kunde vil I typisk se de samme medarbejdere hver gang. Vi sætter stor pris på i at give vores ansatte gode og stabile arbejdsforhold. De er vores ansigt udadtil. Motivation og kontinuitet er vigtige elementer i et højt serviceniveau.

 

Vi lægger ære i at holde vores aftaler og være gennemskuelige i vores priser.

 

Ring i dag til os på 88 70 80 50, så vi kan udarbejde et tilbud,
der er skræddersyet jeres ønsker.

Vi pudser vinduer - ring i dag

Tak! din meddelelse er sendt

bottom of page