top of page

Vinduespolering Hovedstadsområdet

Hovedstadsområdet dækker København, Frederiksberg, Albertslund, Brøndby, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Lyngby-Taarbæk, Rødovre, Tårnby, Vallensbæk. Derudover dele af Ishøj, Greve, Ballerup, Rudersdal og Furesø.

Cardea tilbyder virksomheder og offentlige institutioner i København og omegn professionel vinduespudsning. Vores medarbejdere sørger for, at I modtager vinduespolering af høj kvalitet, der tilsvarer jeres forventninger.

Vinduespolering Hovedstadsområdet

Uanset om jeres virksomhed eller offentlige institution er beliggende i København, Tårnby, Gladsaxe eller en af de andre kommuner i hovedstadsområdet, så er jeres ejendom's vejplejede fremtrædning en genspejling af jeres professionelle niveau. Beskidte vinduer sender de forkerte signaler til både besøgende og medarbejdere. Rene og klare vinduer uden striber lader lyset komme ind af vinduerne og sørger for et lyst og behageligere indtryk og arbejdsklima.

Når der skal pudses vinduer, er der flere gode grunde til at vælge Cardea:

  • Vi sørger for for indvendig og udvendig vinduespolering i alle typer bygninger og renholder også vinduesrammer.

  • Vi skåner miljøet mest muligt da vi ikke benytter belastende rengøringskemikalier ved behandling af vinduer, vinduesrammer og andre bygningsmaterialer.

  • Vi bruger professionelle og veluddannede medarbejdere der respekterer og holder de indgåede aftaler.

  • Ud over vinduespolering tilbyder vi mange andre ydelser, der gør det nemt for jer, at få en skræddersyet løsning til en fornuftig pris.

  • Vi sender jer gerne et gratis og uforpligtende tilbud på både vinduespudsning og vores andre ydelser.
     

Vinduespudsning kan være vanskeligt og er ofte forbundet med risiko især, hvis man skal arbejde i højden. For at opnå et tilfredsstillende resultat skal man derudover have både erfaring og udstyret i orden. Istedet vælg den risikofri og professionelle løsning med Cardea, som sørger for rene og klare ruder!

Ring i dag til os på 88 70 80 50, så vi kan udarbejde et tilbud,
der er skræddersyet jeres ønsker.

Vinduespudsning København og omegn

Success! Message received.

bottom of page