top of page

Om Cardea

Cardea er en førende virksomhed indenfor facility services. Vi har specialister på områder som trappevask, grønt & gartner service, maling & vedligeholdelse, snerydning, vinduespolering, gulvbehandling, anlægsopgaver og meget mere.
Vi kan også stå for jeres kantinedrift og/eller frokostordning. 
Cardea tilbyder gode og motiverede medarbejdere
Gode og motiverede medarbejdere.

Vores største styrke er vores motiverede medarbejdere, der  hver dag arbejder hårdt for vores kunder.

I en branche kendt for høj personaleudskiftning, er vi stolte af, at de fleste af vores medarbejdere forbliver ansat i lang tid.

Alle er ansat på danske vilkår og arbejder under ordnede forhold. Dette giver stabilitet og betyder, vi kan holde et relativt konstant service niveau.

Stabile arbejdsforhold.
Stabile arbejdsforhold.

Vores kunder er typisk glade for at se de samme medarbejdere hver gang. Vi sætter stor pris på i at give vores ansatte gode og  stabile arbejdsforhold. De er vores ansigt udadtil. Motivation og kontinuitet er vigtige elementer i et højt serviceniveau. 

Procedurer, kvalitetstjek og uddannelse.
Procedurer, kvalitets-tjek og uddannelse.

Vi har udviklet klare procedurer for udførsel af arbejdsopgaver med for eksempel alle besøg på en ejendom regisreret med dato og tidspunkt og præcist, hvad der blev udført.

 

Vi har derudover regelmæssige inspektioner, der sikrer at alt bliver udført til den korrekte standard.

 

Fordi vores medarbejdere bliver hos os i lang tid, kan vi investere i deres fremtid ved at uddanne og altid øge deres færdigheder.

Faste samarbejdspartnere.
Faste samarbejdspartnere

Vi kan meget, men ikke alt. Derfor arbejder vi sammen med et gruppe faste partnere, der kan udføre opgaver indenfor fag som VVS, tømrer & snedker, murer, kloak og el-installation. Desuden arbejder vi tæt sammen med partnere for større anlægsopgaver samt snerydning af store arealer.

“Vi er en moderne virksomhed i en klassisk branche. Kunden er naturligvis altid i centrum, og vi lægger ære i at holde vores aftaler og være gennemskuelige i vores priser. Ring idag for en snak." 

Kim F Petersen, Direktør, Cardea ApS

bottom of page