top of page

Snerydning Nordsjælland

Nordsjælland dækker kommunerne Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød, Hørsholm, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal.

Sørg for sikkerhed og undgå ulykker

vinduespolering Nordsjælland
Professionel vinduespudsning Nordsjælland

Vinterperioden i Danmark er lang med adskillige måneder med risiko for frost og sne. I denne periode er det vigtigt, at fodgængere og køretøjer kan komme sikkert frem.  Cardea’s glatførebekæmpelse sørger for sikker færdsel på fortove, veje, stier, parkeringspladser og andre store arealer.

Med Cardea som jeres partner, er I sikker på glatførebekæmpelse der er både effektiv og omhyggelig. Vi arbejder sammen med institutioner og ejendomsselskaber i Nordsjælland såvel som i hovedstadsområdet.

Når sne og frost er på vej, står vores kvalificerede og effektive medarbejdere klar med de maskiner, der skal til for at klare opgaverne.

Undgå at falde på numsen når vinteren kommer, få en aftale med Cardea i dag så I kommer sikkert igennem vinteren – vores telefon nummer er 88 70 80 50.

Vinterservice inkluderer:

•    Effektiv rydning af sne og is
•    Forebyggende glatførebekæmpelse
•    Miljøvenlig brug af produkter
•    Snerydning af jeres arealer inden kl. 07.00
•    Weekend og døgnservice
•    Konkurrencedygtige priser
 

Vores kunder er typisk glade for at se de samme medarbejdere hver gang. Vi sætter stor pris på i at give vores ansatte gode og  stabile arbejdsforhold. De er vores ansigt udadtil. Motivation og kontinuitet er vigtige elementer i et højt serviceniveau.

 

Cardea tilbyder en kvalitetsbevidst og professionel snerydning og glatførebekæmpelse til gårdlaug, boligforeninger, erhvervsejendomme, ejendomsselskaber samt andre typer virksomheder i Nordsjælland. Med os som jeres samarbejdspartner er I sikre på et godt resultat.

Ring i dag til os på 88 70 80 50, så vi kan udarbejde et tilbud,
der er skræddersyet jeres ønsker.

Success! Message received.

bottom of page