top of page

Glatførebekæmpelse hovedstadsområdet

Hovedstadsområdet dækker København, Frederiksberg, Albertslund, Brøndby, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Lyngby-Taarbæk, Rødovre, Tårnby, Vallensbæk. Derudover dele af Ishøj, Greve, Ballerup, Rudersdal og Furesø.

Cardea tilbyder offentlige institutioner, boligforeninger og erhverv I Storkøbenhavn og omliggende kommuner professionel snerydning og glatførebekæmpelse.

vinduespolering Nordsjælland
Professionel vinduespudsning Nordsjælland

Som grundejere er i forpligtet til at holde jeres færdselsarealer fri for sne og is. Du kan læse yderligere information om loven her: https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=85668#K5. Med Cardea som jeres samarbejdspartner bliver jeres fortove, stier, tilkørselsveje, fællesarealer, p-pladser og indgangsarealer holdt fri for sne og is hele vinteren. Vi sørger for udendørs sikkerhed for jeres kunder, ansatte og borgere.

Tillid og professionel indstilling:

Uanset jeres behov, kan I forvente erfarne medarbejdere med en professionel indstilling, der kommer som aftalt og leverer de aftalte ydelser.

En snerydningsaftale med Cardea betyder bl.a.:
 

  • En skræddersyet aftale og oversigtskort, der specificerer nøjagtigt hvad I skal have gennemført.

  • Faste priser for saltning og snerydning, så jeres aftale med os er gennemskuelig fra starten.

  • Konkurrencedygtige priser der står i forhold til de ydelser i modtager.

  • God kommunikation med regelmæssig kontakt til jer så vi undgår eventuelle misforståelser.

  • Adgang til en moderne maskinpark, vi står klar til at rykke ud når I har brug for os.

  • Erfarne medarbejdere der forstår vigtigheden af, at udføre deres arbejde professionelt.

  • Der tages miljømæssige hensyn ved glatførebekæmpelsen.

  • Vi bliver løbende opdateret med vejroplysninger fra DMI så vi ved hvor, hvornår og hvor meget sne og is kan forventes.
     

Uanset om boligforening, institution eller erhverv i hovedstadsområdet, I kan gå vinteren sikkert i møde med vished om, at vi tager os af jeres glatførebekæmpelse, så alle kan færdes trygt og sikkert i vintermånederne. 
Husk, at alle vores medarbejdere er ansat på danske vilkår og arbejder under ordnede forhold, hvad afspejler sig i firmaets stabilitet således, at vi kan holde et relativt konstant service niveau.


Effektiv snerydning og saltning kan være vanskeligt. For at opnå et tilfredsstillende resultat skal man derudover have både erfaring og udstyret i orden. I stedet vælg den risikofri og professionelle løsning med Cardea, som sørger for sikre og ordnede forhold!

Ring i dag til os på 88 70 80 50, så vi kan udarbejde et tilbud,
der er skræddersyet jeres ønsker.

Success! Message received.

bottom of page