top of page

Glatførebekæmpelse Nordsjælland

Nordsjælland dækker kommunerne Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød, Hørsholm, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal.

I byer og bymæssige områder har grundejerne altid pligt til at snerydde, glatførebekæmpe og renholde trapper til deres ejendomme.

vinduespolering Nordsjælland

Cardea tilbyder virksomheder og offentlige institutioner i de Nordsjællandske kommuner professionel glatførebekæmpelse. Vores medarbejdere sørger for, at I modtager en service af høj kvalitet, der tilsvarer jeres forventninger.

 

Når efteråret er ovre står vinteren for døren med sne og is på gader, pladser og fortove. Det er blevet tid til for virksomheder, beboerforeninger og offentlige institutioner at planlægge glatførebekæmpelsen. Cardea følger vejret døgnet rundt i hele vintersæsonen så vi står klar til, at rykke ud og sørge for at medarbejdere, kunder og borgere kan færdes sikkert til fods og i bil på parkeringspladser, indgangspartier, veje og gangarealer fra det øjeblik hvor de ankommer om morgenen.

Vintertjeneste der fungerer:
 

  • Vi tilbyder jer en skræddersyet aftale og oversigtskort, der specificerer nøjagtigt hvad I skal have gennemført.

  • Vores priser inkluderer faste priser for saltning og snerydning, så jeres aftale med os er gennemskuelig fra starten.

  • Vi forstår vigtigheden af god kommunikation og har regelmæssig kontakt til jer så vi undgår eventuelle misforståelser.

  • Med en moderne maskinpark, står vi klar til at rykke ud når I har brug for os.

  • Vores erfarne medarbejdere forstår vigtigheden af, at udføre deres arbejde professionelt.

  • Da vi løbende holder os orienteret om vejrforholdene kan vi hurtigt rykke ud når sne og is truer sikkerheden.

Vi udfører naturligvis også andre opgaver, ring til os på telefon nummer 88 70 80 50 og lad os få en snak om, hvad I har behov for.

Fleksibilitet & sikkerhed:

Effektiv snerydning og saltning kan være vanskeligt. For at opnå et tilfredsstillende resultat skal man derudover have både erfaring og udstyret i orden. I stedet vælg den risikofri og professionelle løsning med Cardea, som sørger for sikre og ordnede forhold!

Ring i dag til os på 88 70 80 50, så vi kan udarbejde et tilbud,
der er skræddersyet jeres ønsker.

Professionel vinduespudsning Nordsjælland

Success! Message received.

bottom of page