top of page

Erhvervsrengøring

Cardea erhvervsrengøring sørger dagligt for rengøringen og bidrager dermed til behagelige arbejdsomgivelser for medarbejdere i både offentlige institutioner og små og store virksomheder i hovedstadsområdet og Nordsjælland.

Et optimalt arbejdsmiljø skaber trivsel og sender også et positivt signal til medarbejdere, der føler sig godt tilpas når de skal udføre deres daglige arbejde. Uanset om det drejer sig om hospitaler, skoler, kontorlandskaber eller andre typer for erhvervsvirksomheder så sørger vi for, at arbejdet bliver udført professionelt.

Vi pudser vinduer - ring i dag

Et optimalt arbejdsmiljø skaber trivsel og sender også et positivt signal til medarbejdere, der føler sig godt tilpas når de skal udføre deres daglige arbejde. Uanset om det drejer sig om hospitaler, skoler, kontorlandskaber eller andre typer for erhvervsvirksomheder så sørger vi for, at arbejdet bliver udført professionelt.

Carde udfører mange typer for erhvervsrengøringsopgaver så som den daglige rengøring, herunder rengøring  af alle frie flader, IT-udstyr og andre typer kontormaskiner, vindueskarme, dørkarme, paneler, lamper, behandling af gulve, håndtering af affald, vinduespolering, rengøring af køkkener og kantineområder, opsyn og genopfyldning af sæber, håndklæder og meget mere. Hvor håndværkere har været igang, sørger vi også for en gennemgribende rengøring.

Voes firma har fokus på de moderneste rengøringsmetoder, kombineret med en overordnet respekt for miljøet ved valg af de rengøringsmidler som vi bruger i vores daglige arbejde.

Fagligt professionelt tilbud
Det tilbud som I modtager fra os, er baseret på en besigtigelse af den erhvervsrengøringsopgave som I ønsker udført. Vi sætter pris på personlig kommunikation og derfor gennemgår vi sammen, hvad skal indgå i opgaven inden vi giver jer et uforpligtigende tilbud. Derved sikrer vi os, at alle spørgsmål bliver besvaret på forhånd, at tilbuddet omfatter præcist hvad I har brug for og at I modtager en professionel rengøring fra dag 1. 
Har I spørgsmål til hvad vi tilbyder så kontakt os venligst ved, at ringe på telefon nummer 88 70 80 50 eller skriv til os ved at udfylde kontaktformularen HER.
Vi pudser vinduer - ring i dag
Hvad koster erhvervsrengøring
Erhvervsrengøring er ikke gratis og prisen er ofte en afgørende faktor når virksomheden og institutionen skal vælge en ny leverandør. Cardea har valgt, at tilbyde rengøring på et højt niveau og samtidig gøre det til en fornuftig pris. Undgår skuffende oplevelser, træf et sikkert valg og kontakt os i dag...
Stabile motiverede medarbejdere
Vi satser på vores motiverede medarbejdere, der dag efter dag arbejder hårdt for vores kunder, de er vores ansigt udadtil. I en branche, der ellers er kendt for stor personaleudskriftning er Cardea stolt af, at de fleste af vores medarbejdere forbliver ansatte hos os i lang tid. Vores medarbejdere er alle ansat på danske vilkår og arbejder under korrekte og ordnede forhold. Stabile rammer betyder, vi kan holde et relativt konstant service niveau.
Sikring af højt serviceniveau
Vores firma har udarbejdet helt klare procedurer for udførslen af arbejdsopgaverne. Dette betyder blandt andet, alle besøg på ejendomme registreres med dato, tidspunkt og med beskrivelse af det udførte arbejde. Regelmæssige inspektioner udføres derudover for, at sikre at standarden på det udførte arbejde opfylder forventningerne. Cardea investerer derudover i fremtiden ved, at uddanne og løbende øge vores medarbejderes færdigheder.
For institutioner og virksomheder i hovedstadsområdet
og Nordsjælland er Cardea det rigtige valg.
bottom of page