top of page

Ejendomsservice hovedstadsområdet

Hovedstadsområdet dækker København, Frederiksberg, Albertslund, Brøndby, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Lyngby-Taarbæk, Rødovre, Tårnby, Vallensbæk. Derudover dele af Ishøj, Greve, Ballerup, Rudersdal og Furesø.

Cardea tilbyder professionel pasning af alle typer ejendomme i hovedstadsområdet. Uanset om det drejer sig om et boligselskab i København, en andelsboligforening i Hvidovre, en ejerboligforening i Tårnbæk eller en erhvervsejendom i Brøndby, med Cardea er I garanteret optimal vedligeholdelse og god service året rundt.

vinduespolering Nordsjælland

Erfaring, overblik, fleksibilitet og professionel indstilling


Ud over de typiske ydelser så som glatførebekæmpelse og trapperengøring kan vi også overtage de andre vicevært og varmemester funktioner inklusiv vedligeholdelse, udskiftninger, rekvirering og styring af håndværkere, rengøring efter håndværkere, kontrol af diverse anlæg, vinduespolering, flytning af inventar, plæne og hækkeklipning, mindre reparationer, fjernelse og håndtering af skrald, skadeservice og hvad I nu ellers har behov for. Vi tilbyder jer mulighed for at få en tilpasset aftale, der bliver opbygget og tilpasset efter jeres specifikke behov.

Vi udfører naturligvis også andre opgaver der falder ind under indendørs ejendomsservice, ring til os på telefon nummer 88 70 80 50 og lad os få en snak om, hvad I har behov for.

Cardea overtager opgaverne og gøre jeres hverdag nemmere
 

Mindre administration og færre udfordringer da Cardea ejendomsservice overtager styringen af lønninger, sygdom, ferie og ansættelse af nye medarbejdere. Vi sørger naturligvis også for de maskiner og ressourcer der skal bruges i det daglige arbejde. Vi har motiverede medarbejdere, der alle er ansat på danske vilkår og arbejder under ordnede forhold. Derudover har vi udviklet klare procedurer for udførsel af arbejdsopgaverne så vi ved hvad der er blevet lavet, hvornår og af hvem.

Vi udfører naturligvis også andre opgaver der falder ind under udendørs ejendomsservice, ring til os på telefon nummer 88 70 80 50 og lad os få en snak om, hvad I har behov for.

Cardea tilbyder en kvalitetsbevidst og professionel ejendomsservice til gårdlaug, boligforeninger, erhvervsejendomme, ejendomsselskaber samt andre typer virksomheder i hovedstadsområdet. Med os som jeres samarbejdspartner er I sikre på, at jeres ejendom fremstår ren og præsentabel uanset om det er forår, sommer, efterår eller vinter og til en fornuftig pris.

Professionel vinduespudsning Nordsjælland

Success! Message received.

bottom of page